Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-03-18

Šioje Privatumo Politikoje aprašoma Mūsų (įmonės Kurli, MB) politika ir procedūros, susijusios su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir atskleidimu, kai naudojatės Parduotuve. Taip pat, aprašomos Jūsų privatumo teisės ir tai, kaip įstatymai Jus saugo. 

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis Paslaugoms teikti ir tobulinti. Naudodamiesi Paslaugomis, Jūs sutinkate su šioje Privatumo Politikoje aprašomu informacijos rinkimu ir naudojimu. 

SĄVOKOS IR INTERPRETACIJA

Interpretacija

Žodžiai, kurių pirmoji raidė rašoma didžiosiomis raidėmis, turi reikšmes, apibrėžtas toliau esančiose sąvokose. Šie apibrėžimai turi tą pačia reišmę neatsižvelgiant į tai, ar jie pateikiami vienaskaita ar daugiskaita. 

Sąvokos

Šios privatumo politikos tikslais: 

  • Paskyra – unikali paskyra, sukurta Jums norint pasiekti mūsų Paslaugas ar jų dalis;
  • Bendrovė (šioje sutartyje vadinama Bendrove, Mes, Mus arba Mūsų) reiškia wonder.lt; 
  • Slapukai – maži failai, kuriuos svetainė įdiegia Jūsų kompiuteryje, mobiliajame ar bet kokiame kitame įrenginyje, kuriuose pateikia informacija apie Jūsų naršymo istoriją toje svetainėje; 
  • Valstybė – Lietuva;
  • Įrenginys – bet koks įrenginys, kuriuo gali būti pasiekiamos Paslaugos (tai yra kompiuteris, mobilusis telefonas, planšetė ar kita);
  • Asmeniniai duomenys – bet kokia informacija, susijusi su atpažintu ar atpažįstamu asmeniu;
  • Parduotuvė – ši svetainė, valdoma įmonės Kurli, MB;
  • Paslaugų teikėjas reiškia bet kurį fizinį ar juridinį asmenį, kuris tvarko duomenis Bendrovės vardu. Tai reiškia trečiųjų šalių įmones ar asmenis, kuriuos Bendrovė įdarbina siekdama palengvinti Paslaugą, teikti Paslaugą Bendrovės vardu, teikti su Paslauga susijusias paslaugas arba padėti Bendrovei analizuoti, kaip naudojama Paslauga;
  • Naudojimo duomenys – duomenys, surinkti automatiškai arba naudojantis Paslauga (pavyzdžiui, apsilankymo puslapyje trukmė);
  • Svetainė – Wonder, pasiekiama adresu  http://www.wonder.lt
  • Jūs – asmuo pasiekiantis ar besinaudojantis Paslauga. Tai taip pat įmonės, juridiniai asmenys, kurių vardu asmuo naudojasi arba naudojosi Paslauga. 

ASMENINIŲ DUOMENŲ RINKIMAS IR NAUDOJIMAS

Renkamų duomenų tipai

Kol naudojatės Mūsų paslaugomis, galime paprašyti Jūsų suteikti tam tikrus asmeninius duomenis, kurie padėtų Jus identifikuoti, su Jumis susisiekti bei suteikti Jums paslaugas. Asmens identifikavimo informacija gali apimti, bet neapsiriboja: 

  • Elektroninio pašto adresas;
  • Vardas ir pavardė;
  • Telefono numeris; 
  • Adresas;
  • Naudojimo duomenys. 

Naudojimo duomenys

Naudojimo duomenys surenkami automatiškai naudojantis Svetaine. Naudojimo duomenys gali apimti tokią informaciją kaip jūsų įrenginio interneto protokolo adresą (pvz., IP adresas), naršyklės tipą, naršyklės versiją, Jūsų aplankytus mūsų Svetainės puslapius, jūsų apsilankymo laiką ir datą, laiką, praleistą tuose puslapiuose, unikalius įrenginio identifikatorius ir kitus diagnostinius duomenis.

Kai Jūs naudojatės Paslauga naudodamiesi mobiliuoju įrenginiu arba per jį, mes galime automatiškai rinkti tam tikrą informaciją, įskaitant, bet neapsiribojant:  jūsų naudojamo mobiliojo prietaiso tipą, Jūsų mobiliojo įrenginio unikalų ID, mobiliojo įrenginio IP adresą, Jūsų mobilaus telefono operacinę sistema, Jūsų naudojamos mobiliosios interneto naršyklės tipą, unikalius įrenginių identifikatorius ir kitus diagnostikos duomenis.

Taip pat galime rinkti informaciją, kurią Jūsų naršyklė siunčia Jums lankantis Svetainėje. 

STEBĖJIMO TECHNOLOGIJOS IR SLAPUKAI

Mes ir mūsų partneriai naudoja įvairias technologijas informacijos apie svetainės naudojimo statistiką bei naršymo veiklą rinkti, tai gali būti tokio technologijos kaip slapukai arba panašaus pobūdžio technologijos, tokios kaip pikseliai arba tinklapio indikatoriai internetinio puslapio tendencijų analizei, puslapio administravimui, nuasmenintos demografinės informacijos statistikai apie internetinio puslapio lankytojus, todėl gaunama informacija mes negalime identifikuoti konkretaus asmens. Kiekvienas lankytojas savo interneto naršyklėje gali valdyti ir atsisakyti kaip naršyklė priima arba nepriima nei vieno slapuko. Mes savo internetinėje svetainėje naudojame savo slapukus kartu su trečiųjų šalių slapukais, norėdami užtikrinti internetinės svetainės pilną funkcionalumą bei rinkodaros tikslais, norint parodyti specializuotus pasiūlymus Jums.

Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti www.allaboutcookies.org.

JŪSŲ ASMENINIŲ DUOMENŲ NAUDOJIMAS

Mes galime naudoti Jūsų asmeninius duomenis šiais tikslais: 

  • Paslaugos teikimui ir palaikymui;
  • Jūsų paskyros tvarkymui – Jūsų pateikti asmeniniai duomenys registracijos metu Jums suteikia prieigą prie specialaus Svetainės funkcionalumo; 
  • Sutarties vykdymui: Jūsų įsigytų prekių ar paslaugų įvykdymo ir tiekimo įsipareigojimams; 
  • Susisiekimui su Jumis – dėl prekių pristatymo, užsakymo ar kitos svarbios informacijos;
  • Teikti Jums naujienas, specialius pasiūlymus ir bendrą informaciją apie kitas mūsų siūlomas prekes, paslaugas ir renginius, panašius į tuos, kuriuos jau įsigijote ar apie kurių teiravotės, nebent jūs nusprendėte tokios informacijos negauti.
  • Jūsų užklausų įvykdymui;
  • Verslo perdavimui: Mes galime naudoti Jūsų informaciją vertindami arba vykdydami susijungimą, perleidimą, restruktūrizavimą, reorganizavimą, likvidavimą ar kitokį tam tikro ar viso mūsų turto pardavimą ar perdavimą, vykdydami veiklą arba vykdydami bankrotą, likvidavimą, ar panašius procesus, kuriuose tarp perduoto turto yra ir Mūsų turimi asmens duomenys apie Mūsų paslaugų vartotojus.

Jūsų Asmens duomenys yra neteikiami tretiesiems asmenims, išskyrus šiuos atvejus:

  • Kuomet yra gautas Kliento sutikimas, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje;
  • Asmens duomenys elektroninės prekybos tikslais teikiami Partneriams, teikiantiems Bendrovei paslaugas, susijusias su Bendrovės vykdoma veikla;
  • Lietuvos Respublikos įstatymų ir teisės aktų numatytais atvejais kompetentingoms institucijoms;
  • Svetainėje apmokėjimai apdorojami naudojantis:
    • montonio.com platforma, kurios valdytojas Lietuvoje yra UAB „Montonio Finance‟ (Lietuvos uždaroji akcinė bendrovė, įmonės kodas 305205122, adresas Konstitucijos pr. 7, Vilnius, Lietuva, Lietuvos Banko išduota mokėjimo įstaigos licencija Nr. LB0020077), todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama UAB „Montonio Finance‟. Montonio.com privatumo politika: https://montonio.com/lt/legali-informacija/privatumo-politika/
    • paypal.com, valdytojas PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A (22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg), todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. Paypal.com privatumo politika: https://www.paypal.com/lt/webapps/mpp/ua/privacy-full

ASMENINIŲ DUOMENŲ SAUGOJIMAS

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Jūsų asmeninę informaciją archyvavimo tikslais saugome ne ilgiau nei 10 metų arba tol, kol turime laikytis teisinių įsipareigojimų, sprendžiame ginčus ir vykdome įsipareigojimus. Taip pat, norint užkirsti kelią piktnaudžiavimui ir kitai neteisėtai veikai.  

NUORODOS Į KITAS SVETAINES

Mūsų Svetainėje galite rasti nuorodų į kitus puslapius, kurie nėra valdomi Mūsų. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tos trečiosios šalies svetainę. Mes primygtinai rekomenduojame peržiūrėti kiekvienos lankomos svetainės privatumo politiką.

Mes nekontroliuojame ir neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

ŠIOS PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMŲ TVARKA

Mes galime atnaujinti savo privatumo politiką. Pranešime apie bet kokius pakeitimus paskelbdami naują privatumo politiką šiame puslapyje.

Prieš pakeitimo įsigaliojimą pranešime jums el. Paštu ir (arba) gerai matomu pranešimu apie mūsų paslaugą ir atnaujinsime šios privatumo politikos viršuje esančią datą „Paskutinis atnaujinimas“.

Patariame periodiškai peržiūrėti šią privatumo politiką, ar nėra pakeitimų. Šios privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie paskelbiami šiame puslapyje.

JŪSŲ TEISĖS 

  • Žinoti, kokie duomenys apie Jus sukaupti: gavus asmens prašymą pateikti, kokius duomenis esame apie jį sukaupę, duomenis pateikiame per 30 kalendorinių dienų nuo pateikto prašymo dienos. Kiekvienas asmuo turi teisę sužinoti, kokią informaciją esame sukaupę, prašyti ją koreguoti ar ją ištrinti. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės ar jo amžiaus, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos. 
  • Atsisakyti, kad Jūsų informacija būtų naudojama tiesioginės rinkodaros tikslais: mes neįpareigojame savo klientų gauti naujienlaiškius ar bet kokia kitą siunčiamą reklaminę informaciją, todėl laisva valia galite atsisakyti šios paslaugos prisijungę prie savo profilio arba kiekvieno gauto reklaminio laiško apačioje paspaudus interaktyvią nuorodą.
  • Būti pamirštam: jeigu Reglamentas ar LR teisės aktai nenumato kitaip, mes Jūsų teisėtu prašymu ištrinsime visus sukauptus duomenis apie Jus iš savo serverių ir informacinės sistemos per 4 kalendorines dienas, nebent tai būtų neįmanoma ar pareikalautų iš Duomenų valdytojų neproporcingų pastangų. Duomenys negali būti ištrinti tada, kai jų saugojimą įpareigoja Europos Sąjungos ar LR teisės aktai. 
  • Nesutikti: jūs galite nesutikti su mūsų privatumo politika, tačiau dėl tam tikrų mums reikalingų Jūsų būtinų duomenų sutarties vykdymui ir užtikrinant sklandų internetinės svetainės veikimą, mums Jūsų duomenys yra būtini, todėl jei nesutinkate su mūsų taisyklėmis, deja, negalime sudaryti su Jumis pardavimo sutarties ir suteikti mūsų siūlomų paslaugų

Dėl Jūsų teisių įgyvendinimo kreipkitės raštu, valstybine kalba elektroniniu paštu: 

ATSAKOMYBĖ

Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu.

Jūs esate atsakingi, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

Konkursai, žaidimai ir apklausos

Kartais organizuojame konkursus, žaidimus, apklausas ar kitas reklamas mūsų internetinėje svetainėje arba naudodamiesi socialinius tinklus (bendrai – „konkursai“). Dalyvavimas mūsų rengiamuose konkursuose yra visiškai savanoriškas. Mes galime paprašyti jūsų asmeninės informacijos, tokios kaip vardas, pavardė, adresas, gimimo data, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, slapyvardžio arba kitokių detalių. Šią informaciją naudojame konkurso administravimui. Mes taip pat galime, išskyrus atvejus kai tai draudžia konkurso taisyklės arba įstatymai, naudoti pateiktą informaciją komunikacijai, su Jumis arba su Jūsų pasiūlytais žmonėmis, apie mūsų teikiamas paslaugas. Mes galime dalintis šia informacija su mūsų filialais ar kitais paslaugų tiekėjais atsižvelgiant į šios Privatumo Politikos taisykles. 

SUSISIEKITE

Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką, galite susisiekti : [email protected]